TÄMÄ  EI  LIITY  MITENKÄÄN  KIRJOITTAMAANI  TARINAAN, anteeksi. En vain keksinyt mitään muutakaan järkevää paikkaa, mihin sen olisin tunkenut saadakseni sen ihmisten ilmoille, ja minunhan blogini tämä on, muahahaa.

Kyseessä on siis BBC:n Merlin-sarjaan liittyvä Merthur-teemainen sarjis. Ehkä mun pitäisi pitäytyä ihan vain kirjoittamisessa - ja suomenkielisessä sellaisessa - mutta nyt tuli vaan inspis tehdä jotain ihan muuta. Sarjakuvaan liittyvä jakso, jossa esiintyi mm. hurmaava Lady Vivian, oli muuten aivan napakymppi, mutta eräs pieni epäkohta sieltä pisti silmään. Ja niin pahasti sitten pistikin, että vielä viikkoa myöhemmin piti väkertää sarjakuva, jonka idea oli kiusannut minua suunnilleen kohtauksen näkemisestä asti. En siis juurikaan muista, miten lohikäärmeen ja Merlinin vuorosanat oikeasti menivät aivan tarkalleen, mutta tähän malliin niiden olisi pitänyt mennä.

Aloin ensin tehdä tätä suomeksi, koska sitä osaan kirjoittaa huomattavasti varmemmin kuin enkkua. Huomasin kuitenkin, ettei Merliniä ja lohikäärmettä yksinkertaisesti voi laittaa puhumaan suomea, se tuntui ihan täysin väärältä. Tekstissä saattaa siis hyvin olla jotain typerää kieliopin raiskausta tai muuta sellaista, mutta luulenpa kuitenkin pointin tulevan selväksi. Ja tiesin, etten osaisi piirtää ihanan Colin Morganin kasvoja, joten Merlinillä on sitten tuollaiset mustat silmät ihan kuin en olisi edes halunnut varustaa Merliniä näyttelijän kasvoilla. Minun lohikäärmeeni puolestaan taitaa olla vielä paljon naurettavamman näköinen kuin sarjan peto, mutta se on yllättävän vaikea piirtää! Kysymys: Minkä värinen se lohikäärme on?! No niin, eiköhän sitten ole jo aika hypätä siihen sarjakuvaan. Hypätään siis taas ihan toiseen maailmaan (heh heh) eli Camelotiin.

Hah hah haa, leikitään, että joku muukin kuin minä nauraa. Tuntuu, että aika monelle Merthur-fanille ois tullut tällainen juttu mieleen, joten moneenkohan samantyyppiseen vielä törmään? No jaa, ainakin itselläni oli hauskaa ja tuli kerrankin opiskeltua englantiakin, niin kuin suunnitelmissa oli!